3 redenen waarom koppels scheiden, hoe voorkom je dit? 

Het is natuurlijk erg vervelend als je gaat of wilt gaan scheiden. Koppels hebben hier altijd hun eigen persoonlijke reden voor. Bij een scheiding kan een scheidingsmediator erg goed van pas komen, als je bijvoorbeeld op internet naar mediator Groningen of op mediator Enschede zoekt komen er verschillende mediators naar boven die jou kan helpen. 

Problemen

Een vaak voorkomend probleem zijn verschillende problemen, dat kan op elk gebied zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er iemand aan het liegen is, of dat er iemand geen gevoelens meer heeft voor de ander. Dit kan allemaal tot een breuk leiden, als dit het geval is en jullie willen het nog een keer proberen en je relatie naar een nieuw level tillen, dan wordt het erg sterk aangeraden om een te gaan praten met een mediator, zoals bijvoorbeeld mediator Groningen of mediator Enschede. Zij gaan het gesprek aan en kunnen helpen waar nodig.  

Vreemdgaan

Het kan ook zo zijn dat er iemand in de relatie is vreemd gegaan. Hierdoor kan iemand er voor kiezen om gelijk te gaan scheiden of om het nog een kans te geven. Het is nooit leuk als er iemand in een relatie vreemd gaat, maar als diegene het niet zegt is het nog erger. Want alles komt uit, zelfs zoiets als vreemdgaan, vaak komt zelfs dit op een of andere manier uit. Vreemdgaan is nooit goed te praten en is altijd een keuze. 

Slechte communicatie

Slechte communicatie is ook iets wat erg vaak voorkomt. Dit kan ook op verschillende manieren. Tegenwoordig is social media erg populair, ook om mee te communiceren, soms kan het zijn dat er dingen per ongeluk verkeerd worden opgevat waardoor er miscommunicatie ontstaat. Hier kan een mediator ook erg goed van pas komen, die kan je helpen met de communicatie en eventueel andere relatieproblemen.

Conclusie 

Een scheiding is altijd een erg lastige en heftige periode in je leven, het is daarom fijn als het zo snel mogelijk achter de rug is en dat het goed en op een rustige manier verloopt. Een mediator kan je hierbij goed helpen, zij hebben namelijk veel ervaringen met de problemen en kunnen daardoor voor een goede uitkomst zorgen, maar dat is niet altijd mogelijk. Het kan namelijk ook zo zijn dat het echt over is, dan kan de mediator er ook voor zorgen dat jullie goed uit elkaar gaan en zorgen dat alles goed geregeld wordt. Ken jij iemand die is gescheiden?

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *