De Grote Dieet Shakes Vergelijking

Zoek je de juiste maaltijdvervanger voor jouw persoonlijke profiel? Er zijn immers grote verschillen in kwaliteit, smaak, ingrediënten en last but not least het aantal calorieën die verschillende shakes bevatten. Sommige maaltijdvervangers zijn objectief gezien beter dan andere. Ook zijn er shakes die kwalitatief gezien aan mekaar gewaagd zijn maar die beter aangepast zijn aan jouw persoonlijke doelstellingen wat betreft gewicht verliezen of de behoefte die je lichaam heeft aan bepaalde voedingsstoffen.

Zoek professioneel advies

Dus heb je waarschijnlijk nood aan enig professioneel advies waarin een aantal dieet shakes vergeleken worden. Want soms is het niet makkelijk door de bomen het bos nog te zien en met de ingrediëntenlijstjes die op shakes vermeld worden ben je dikwijls nog niet veel wijzer, vaak staan hier namen op van voedingsstoffen die je helemaal niets zeggen of bevatten ze allerlei additieven die je als Chinees in de oren klinken.

Aarzel dus niet om bij de winkel of het bedrijf waar je je shakes gaat kopen om meer uitleg te vragen over welke shake het beste bij jouw profiel aansluit. Een betrouwbare verkoper moet je hier een duidelijke uitleg over kunnen geven na gepeild te hebben naar je persoonlijke doelstellingen en je huidige fysieke profiel. Als het bedrijf dat je maaltijdvervangers wil verkopen er niet in slaagt je de nodige informatie te geven over de verschillen tussen de producten die op de markt zijn en waarom de ene shake beter voor je is dan de andere dan heb je duidelijk te maken met mensen die hun vak niet kennen en geef je je geld beter ergens anders uit.

Leestip: Beste maaltijdvervangers: zó val je verantwoord af met maaltijdvervangende shakes

Onafhankelijke experts

Liefst vertrouw je ook niet op de mooie ogen of praatjes van de verkoper maar vraag je nog een tweede opinie aan een onafhankelijke expert zoals een voedingsspecialist of diëtist. Omdat zij uiteraard niet alle informatie over alle soorten maaltijdvervangende shakes kunnen hebben, wetende dat er letterlijk duizenden producten op de markt zijn, doe je er goed aan alvast een eerste selectie te maken en de ingrediëntenlijsten van deze producten evenals hun nutritionele informatie (aantal suikers, koolhydraten, vetten, calorieën…) mee te nemen bij je bezoek aan de onafhankelijke specialist. Met deze informatie zouden zij al veel moeten kunnen vertellen over de kwaliteit, de geschiktheid ervan voor jouw persoonlijke profiel en het feit of deze of deze inderdaad een volwaardige maaltijdvervanger is die je alle essentiële voedingsstoffen zal leveren en je helpt af te vallen met shakes.

Een laatste hulpmiddel om je te helpen een goede vergelijking tussen shakes te maken en de voor jou meest geschikte te kiezen is uiteraard het internet. Let wel op, meer dan een hulpmiddel is het niet en onafhankelijk advies van een specialist blijft onontbeerlijk. Maar toch kan je op internet veel betrouwbare informatie over dieet shakes vinden, met name dan op gebruikersforums. Let op met websites die soms openlijk maar vaak ook stiekem gesponsord worden door de fabrikanten van de betreffende producten.

Tip: Proteïne dieet met begeleiding | Eiwitdieet onder begeleiding

Op forums staan er soms ook berichten over maaltijdvervangers die gepost worden door mensen die betaald worden door fabrikanten maar deze kan je er meestal gemakkelijk uitvissen. Maar wat echte gebruikers te zeggen hebben over bepaalde shakes is vaak onschatbaar waardevolle informatie mocht je erover denken zelf ook dat bepaalde product te gaan gebruiken.

Bespaar tijd en geld

Je ziet het, een goede keuze maken kost misschien wat tijd en moeite maar is zeker mogelijk. En het zal je veel teleurstelling en geld besparen door je meteen op het juiste pad te zetten zodat je geen tien verschillende producten moet aankopen en uittesten voordat je het juiste gevonden hebt!

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *