De vele voordelen van incontinentie luiers

Aangezien er volgens onderzoek ruim 10% van alle Nederlanders last heeft van incontinentie, is het slim om een kijkje te nemen naar de verschillende voordelen die die bij het dragen van incontinentie luiers komen kijken. Ga direct door met het lezen van de onderstaande tekst als je meer te weten wilt komen over de verschillende voordelen van een incontinentie luier.

 

Voordeel 1: Met incontinentie luiers hoef je je geen zorgen te maken

Draag je luiers voor incontinentie, dan hoef je je niet langer zorgen te maken dat je het toilet niet haalt. Daarnaast hoef je geen last meer te hebben van vuile of natte kleding en is het niet noodzakelijk om je beddengoed telkens weer uit te wassen. Ook over je nachtrust hoef je je geen zorgen te maken, aangezien je lekker door kunt slapen en fitter wakker kunt worden.

Voordeel 2: Deze luiers nemen nare geurtjes op

Een ander voordeel van incontinentie luiers is dat naast ongewenst urine- en stoelgangverlies ook nare geurtjes opgenomen worden. Er zitten namelijk speciale geur absorberende componenten in de luiers waardoor niemand om je heen last zal hebben van de geur. De stank kan de luier niet ontsnappen waardoor je op een discrete manier beschermd blijft.

 

Voordeel 3: Een optimaal draagcomfort

Ga je incontinentie luiers kopen, dan kan je van een optimaal draagcomfort uitgaan dankzij de ultieme pasvorm en het zacht materiaal. Je kunt incontinentie luiers in verschillende soorten, maten, materialen en kleuren kopen waardoor je voor elke situatie wel de juiste luier vindt. Neem de juiste maten van je middel om te bepalen wat de geschikte maat is voor de luiers. Er zijn zelfs wasbare luiers op de markt voor incontinentie die je na een goede wasbeurt vaker kunt gebruiken. Dergelijke wasbare luiers zijn voorzien van speciale vezels die zorgen voor het snel en optimaal opnemen van ongewenst urineverlies.

 

Voordeel 4: Urine indicator

De meeste incontinentie luiers zijn van een urine indicator voorzien. Waardoor je kunt nagaan wanneer je de luier moet vervangen. De luier kan je overigens makkelijk meerdere keren openen en sluiten dankzij de praktische sluitstrip. Luiers voor incontinentie zijn niet slechts voor ongewenst urineverlies, maar ook als je het koud hebt of als je op vakantie gaat is het slim om incontinentie luiers aan te doen. Zo kan je ook onderweg ongelukjes voorkomen zonder dat je ze hoeft te verwachten.

 

Kwaliteit versus prijs

Kies voor het kopen van kwalitatief goede luiers als je zeker wilt weten dat je urenlang optimaal beschermd bent tegen ongelukjes. Kwalitatief goede luiers mogen best meer geld kosten dan luiers voor incontinentie van minder goed kwaliteit. Valt het niet mee om de geschikte keuze te maken tussen het ruim aanbod aan verschillende luiers speciaal ontworpen voor incontinentie, kies dan voor het inschakelen van een professioneel die je kan voorzien van deskundig advies over de meest ideale keuze voor je specifieke situatie, je wensen en je budget.

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *