De voordelen van gel nagels

Het grootste voordeel van een gel nagel set is het feit dat deze tot wel 3 weken kunnen blijven zitten. Ook breekt het bestaande nagels niet af. Wanneer de set eraf valt of op is dan kun je gewoon je eigen natuurlijke nagels gebruiken. Deze zijn dan namelijk weer een stuk gegroeid. Ook behouden deze nagels hun kleur en glans de gehele tijd. Dit zorgt ervoor dat jij er altijd stralend op staat. 

Het is wel belangrijk dat je de nagels even onder een uv-lamp laat drogen wanneer je ze zelf aanbrengt. Echter, kun je ook naar de nagelstudio. Dit is een verwenmomentje voor jezelf en daarnaast kunnen zij vaak ook een leuk motief op je nagels maken. Het is je geld dus dubbel en dwars waard.

Wat kun je met een set gelnagels?

Wanneer je een gel nagel set koopt, dan zijn al je vingers voorzien van dezelfde nagels. Het grote voordeel is dat het waarschijnlijk goedkoper is dan alle nagels los kopen. Echter, dit wordt ook veel gedaan om in de lengte of breedte af te wisselen. Het is een dure hobby om regelmatig je nagels te laten doen. Daarom kiezen sommige mensen er liever voor om nagellak te gebruiken. Als je wel voor gelnagels kiest is het slim om een set te kopen aangezien de nagels slechts enkele weken blijven zitten. Deze zijn ook nog eens precies hetzelfde waardoor het helemaal matcht. Je hebt dan ook geen last van kwaliteitsverschillen tussen de verschillende gelnagels.

Hoe werkt het aanbrengen van gelnagels?

Het aanbrengen van een gel nagel set kun je het beste laten doen door een nagelstyliste. Zij hebben hier al jarenlang ervaring mee en kunnen dit dan ook als geen ander. Het wordt gemaakt van een soort hars en ze brengen dit dan ook in 3 fases aan. Je moet altijd de gel laten hechten onder een uv-lamp. Wanneer dit proces klaar is zullen ze een kleurtje naar wens aanbrengen. Deze dient dan vervolgens ook weer onder de uv-lamp gedroogd te worden. Vervolgens zullen ze een tweede laag van de kleur aanbrengen. Ook deze gaan ze vervolgens onder de uv-lamp drogen. Alleen als je deze stappen nauwkeurig volgt kun je het beste resultaat eruit halen. Je moet ook niet te ongeduldig zijn en de nagels goed laten drogen. Anders zul je kleurverschil gaan merken of in het ergste geval zullen ze gaan bladderen.

De grootste voordelen

Eén van de grootste voordelen van gelnagels is dat ze lang blijven zitten. De meeste mensen houden de nagels dan ook 3 tot 4 weken. Ze hebben een natuurlijke uitstraling met een mooie glanzend gloed daarover heen door de nagellak. Ook zal het niet zo stinken als normaal. Bij gelnagels wordt relatief minder chemisch middel gebruikt waardoor het dus ook niet gaat stinken. Daarnaast zijn deze nagels heel flexibel. Dit zorgt ervoor dat je een goede bescherming hebt tegen het stoten van je nagels. Of dit nu per ongeluk gebeurd of dat je lomp aangelegd bent, het zijn hele stevige nagels. Het enige nadeel is dat de kleur en glans na 3 tot 4 weken wel echt verdwijnen.

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *