De ‘zorgverzekering’

Ooit was er het ziekenfonds, je weet wel die paar tientjes per maand en je kon overal medische zorg krijgen. Niemand in de schuld geen eigen risico dus jezelf geen zorgen maken over je zorg.
Toen bedachten knappe koppen dat er iets anders moest komen, een zorgverzekering. Dus de zorg kwam in handen van marktpartijen, lees verzekeringsmaatschappijen.
En wat willen die maatschappijen, heeeeel veel geld verdienen en wel zoveel geld dat ze MILJARDEN in kas hebben, maar dat is nog niet genoeg. Nee ze willen nog veel meer geld, dus gaan wij straks 30 euro meer eigen risico betalen.

 

Dus krijgen zij nog meer geld en wij minder zorg en krijgen meer mensen een schuld bij de zorgverzekering, worden vervolgens aangemeld bij de ZorgAutoriteit die bovenop de premie nog een boete erbij doen. Dus mensen kunnen het helemaal niet meer en nooit meer betalen.

 

De Belgen betalen per maand 35 euro en de Britten hebben het in hun belasting verwerkt, niemand klaagt en iedereen is daar tevreden.
Het word gewoon eens tijd dat mensen in opstand komen, je weet wel iets wat in de jaren ’60, ’70 en ’80 nog wel eens gebeurde. Maar nee wij laten ons als makke lammeren leiden en doen gewoon niets!

 

Hoe heeft men het toch bedacht om verzekeringsbedrijven in de zorg te betrekken. Ze maken uit in welk ziekenhuis je word behandeld, welke medicijnen je mag ontvangen en hoelang je in een ziekenhuis MAG blijven.

 

Nee, de zorgverzekering is de grootste fout die OOIT is gemaakt in Nederland.

 

Graag delen (kopiëren/plakken)

 

Geschreven door Anoniem

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *