Een badpak dames kopen; waar ga jij voor?

De warme dagen staan om de hoek en het zwembad roept! Of de zee. Of het zwembad in de tuin. Je hebt al zin om een frisse duik te nemen, maar nu kom je erachter dat je wel een nieuw badpak kunt gebruiken. Badpak dames zijn in verschillende modellen, maten en kleuren verkrijgbaar en je kunt je lol op als je voor een nieuw exemplaar gaat winkelen. Daarom geven wij in onze blog handige tips en trucs over badpakken.

De juiste maat

Een bepaald model badpak dames kun je circa 195 verschillende maten kopen. Dat is enorm en hoe weet je zeker dat je wel de juiste maat koopt? Het badpak moet immers goed op het lichaam aansluiten, want een exemplaar dat te groot of te klein is kan voor vervelende situaties zorgen. Denk aan badpakken die om het lichaam draaien of het badpak dat in je bilnaad gaat zitten. Daar wil je toch niet bij stilstaan!  De beste methode is om een badpak op de bh maat te kopen. Dan is de kans het grootst dat het goed op je lichaam aansluit.  

Badpak dames met voorgevormde cups

Een populaire trend is een badpak dames met voorgevormde cups en dat snappen wij. Veel dames dragen al bh’s met voorgevormde cups en ze willen dan ook badmode met voorgevormde cups. Zo simpel is het. Een exemplaar met voorgevormde cups laten je lichaam spreken en het ziet er goed uit! Het geeft jouw zelfvertrouwen een flinke boost. Er zijn enorm veel exemplaren met voorgevormde cups verkrijgbaar dus je hebt in ieder geval genoeg keuze! 

Welke kleur of print kies jij?

Een badpak kun je in enorm veel modellen en kleuren kopen en de keuze voor de juiste kleur is altijd een lastige. Het stijlvolle zwarte badpak is nog altijd populair en ook een veilige keuze, maar op een mooie vakantiebestemming mag het best iets vrolijker en uitdagender zijn. Waarom kies je dan niet voor een leuke print? Badpakken met een print zijn immens populair. Sluit jij je aan bij de rest?

Badpak dames met uitsparingen

Stijlvol en sexy is hoe wij deze badpakken met cut-outs het liefst omschrijven en nu horen wij je al denken “daar heb ik het lichaam niet voor”. Maar dat is onzin! Een badpak dames met cut-outs is dé trend van dit moment en je laat er meer huid mee zien. Dat ook gewoon kan en mag! Zelfs als voor gecurvde dames of dames die iets voller zijn. 

Corrigerende badpak dames

Je speelt graag op veilig en dat snappen wij. Vrouwen met een maatje meer, een buikje of grote borsten willen zich comfortabel voelen en kiezen dan voor een corrigerend badpak dames. Vrij logisch, want deze badpakken kunnen je zelfvertrouwen een flinke boost geven. Met deze badpakken kun je jouw zwembadjes en het buikje verbergen en kun je vol zelfvertrouwen over het strand wandelen of in het zwembad springen. Ideaal, toch? Wees gerust, want corrigerende badpakken kun je ook in uiteenlopende modellen en in verschillende kleuren bestellen.

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *