Een heerlijke vakantie en een goed eetpatroon

Goed in je vel op vakantie; dat wil ieder mens. Voor mij is dat eindelijk gelukt. Ik had last van overgewicht en zat niet goed in mijn vel. Daarom schakelde ik een voedingsdeskundige in. Ik kwam erachter dat je eetpatroon essentieel is om goed te presteren. Eigenlijk had ik daar nooit zo over nagedacht. Nu ik meer bezig ben met mijn voeding, voel ik mij ook een stuk beter. Dat resulteerde ook dat ik fijn op vakantie kon naar het Caribisch gebied. Wat een heerlijke vakantie en vooral ook goed geregeld! Lekker genieten van de zon en dat niet alleen; ik zat ook nog eens goed in mijn vel.

Afvallen door een goed eetpatroon

Mijn eetpatroon was niet iets waar je over naar huis schreef. Ik werk hard en bewoog te weinig. Eigenlijk had ik nooit nagedacht over de effecten die het op mij had. Door het harde werken stond ik er weinig bij stil, maar vooral ’s avonds en ’s ochtends kon ik het merken: ik had weinig zin in dingen. Zoals op vakantie gaan. Ik vond het allemaal zo’n gedoe. Nadat ik een gewichtsconsulent in de armen had genomen, ging er een wereld voor mij open. Zij legde mij uit wat mijn voeding met mij deed en hoe ik dat het beste kon aanpakken. Ik merkte snel resultaat en begon ook af te vallen. Ongelofelijk eigenlijk, wat een goede voeding met je kan doen.

Heerlijk op vakantie naar de abc-eilanden

Doordat ik me fitter voelde, vond ik het tijd voor een vakantie. En dan ook echt vakantie. Ik ging met mijn gezin naar de Cariben toe. Een reis die door ABC Travel geweldig verzorgd werd. Van begin tot eind was onze vakantie super. We zagen de eilanden en hopte van de één naar de ander. Wat heb ik genoten! Ik merk dat ik er echt tot rust kwam en dat ik meer van mijn vrije tijd genoot. Dat resulteerde natuurlijk ook in het verbeteren van mijn werkprestaties. Het is me wel duidelijk dat goede voeding en af en toe er goed tussenuitgaan, echt goed voor je is.

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *