Een waist trainer geeft het perfecte figuur

Een waist trainer geeft het perfecte figuur

Elke vrouw zou wel het perfecte lichaam willen hebben. Helaas is er vaak weinig tijd of zin om een aantal keer per week naar de sportschool te gaan. Dat kan er voor zorgen dat je minder actief bent dan dat je wellicht zo willen en dat kan ook reflecteren op je lichaam; denk alleen maar aan de muffintop of blubberbuik die er af willen worden getraind voor de zomer. Er bestaat gelukkig een oplossing: de zogenoemde waist trainer. Met behulp van dit corset kun je je lichaam transformeren tot die van een topmodel.

Het nummer één waist trainer merk van de Verenigde Staten is Ann Cherry. Ann Cherry is van origine een merk uit Colombia dat met name is gericht op de klanttevredenheid. Zo zijn haar waist trainers gemaakt van de best mogelijke materialen die er te vinden zijn en zorgen er op die manier dan ook voor dat jij op de meest comfortabele manier een zo mooi mogelijk lichaam kan behalen.

Het corset is gemaakt uit een combinatie van latex en katoen. De kern van de waist trainer wordt van latex gemaakt. De binnenkant wordt gemaakt van een laag katoen om de transpirantie te absorberen en de buitenkant wordt gemaakt van katoen of latex.

Een voordeel van het corset is dat het niet alleen je taille en de buik waardoor je een mooi getailleerd figuur krijgt, maar zie je er ook nog eens slanker uit. Er zal door de verhoogde thermische activiteit een simulatie van de transpiratie plaats vinden. Daarnaast worden er vetcellen gemobiliseerd door de hoge compressie die plaatsvindt.

Op het moment dat je je waist trainer voor het eerst begint te dragen, dan zal je zeker even aan dit gevoel moeten wennen. Het is dan ook aan te raden dat je het corset in het begin draagt voor twee uur per dag en dit vervolgens te verhogen naar de aangeraden acht uur.

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *