Eten bereiden in een stoom oven.
Tegenwoordig hebben veel huishoudens een oven of stoom oven. Verder zijn er veel stoom ovens recepten die u in uw oven kunt bereiden. en heb hier een lekker recept voor uit een stoom oven.
Een vis rollade. het is weer eens wat anders dan het vlees van een rollade. Je kunt het anders bereiden en veel smaakvoller maken dan de kant en klare rollade. Voorbereiding. Zalmfilet en zeeduivel even afspoelen en droogdeppen. Peper&zout er overheen malen. niet te veel anders wordt het te zout. Boter smelten en 4 stukken aluminiumfolie mee bestrijken. de folie is ongeveer 30 x 30 of 20 x 20. en al laatste Spinazie ontdooien. Dat is de voorbereiding. Bereidingswijze.De zamfilets op de stukjes folie leggen. Eerst goed droog deppen de vissen voor je het op folie legt. Over elke filet een lepel citroensap sprenkelen. De spinazie over de zalm verdelen. De zeeduivel op de spinazie leggen en deze ook met citroen besprenkelen. De visfilets oprollen en in aluminiumfolie wikkelen. Pakketjes in een gastronormbak met gaatjes leggen. Op 100 °C in ca. 14-15 minuten garen. tot ze bruin zijn. Daarna uit de oven halen af laten koelen en dan, Voorzichtig het folie verwijderen en de rollade in plakken snijden.
Met een saus naar keuze serveren (bijv. mosterdsaus of wittewijnsaus)
vooral heerlijk in de koude winter maanden.
Recente reacties