Fysiotherapie Utrecht, bij pijn of blessure

Wanneer je klachten of pijn hebt waardoor je niet goed lichamelijk kunt functioneren dan is dat erg vervelend. Fysiotherapie kan helpen bij het verminderen of wegnemen van deze belemmering. Door een fysiotherapie behandeling te combineren met sport of beweging, zorg je er niet alleen voor dat je spoedig van je klachten verlost bent maar ook dat de pijn niet na een tijdje weer terug komt. Fysiotherapie Utrecht is no-nonsense.

Waarom zijn deze fysiotherapie behandelingen doeltreffend?

Fysiotherapie wordt geteisterd door gimmicks en onwaarheden. Daarom werken ze hier met een nuchtere en op wetenschap gebaseerde blik. Het gaat immers om jouw gezondheid en dat vinden ze hier uiterst belangrijk. De fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Utrecht leggen letterlijk de vinger op je pijnlijke blessure of vervelende klacht en gaan daarmee aan het werk. De fysio behandelingen worden over het algemeen door verzekeraars vergoed met uitzondering van CZ.

Fysiotherapie Utrecht zet Klachten om in krachten

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Utrecht zijn gespecialiseerd in de behandeling van veel verschillende pijnklachten en blessures. Door met een moderne en sportieve blik te kijken naar de beperkingen of pijn die is ontstaan, lossen we samen de belemmeringen op zodat jij weer heerlijk kunt bewegen zonder daarbij last te ondervinden.

Met welke klachten kun je hier terecht?

Bij fysiotherapie Utrecht kun je met eigenlijk al je pijnklachten terecht. Denk hierbij aan nek en rugpijn bijvoorbeeld. Deze klachten komen het meest voor en kunnen acuut ontstaan en ook langdurig aanhouden. Over het algemeen is het ook niet direct duidelijk waar de pijn vandaan komt. Gelukkig weten de fysiotherapeuten van fysiotherapie Utrecht in bijna alle gevallen de oplossing voor de rug en nekpijn te vinden. Knieklachten en schouderklachten zijn ook helaas veel voorkomend in de sportwereld. Kniepijn kan een gevolg zijn van een blessure zoals een gescheurde meniscus. Maar ook chronische klachten zoals artrose komen veelvuldig in de knieën voor. De schouder is één van de meest complexe gewrichten die de mens heeft. Vooral mensen met fysiek intensieve beroepen komen met schouderklachten naar Fysiotherapie Utrecht. Middels een uitgebreide diagnostiek en een doelgerichte fysiotherapie worden de klachten over het algemeen snel minder en in veel gevallen geheel verholpen.

Sportfysiotherapie

Hou jij niet van stilzitten maar ben je nu vanwege je blessure of pijnklachten genoodzaakt het rustiger aan te doen?  Dan is de sport fysiotherapie bij Fysiotherapie Utrecht wellicht wat voor jou. Tijdens je training kijkt onze fysiotherapeut waar je pijnklachten vandaan komen en probeert ze aan de hand van oefeningen te verlichten. Het doel daarbij is je techniek en je atletisch vermogen te verbeteren en daarbij pijnvrij te worden. Fysiotherapie Utrecht is gespecialiseerd in sport en het optimaliseren van je prestaties.

Herstellen na een operatie

Heb jij een operatie achter de rug? Zijn de kruisbanden gereconstrueerd, heb je een nieuwe knie gekregen of had je een complexe breuk die nu hersteld is? Revalideren met behulp van fysiotherapie Utrecht betekent dat je fitter en sterker terug zal komen dan je ooit geweest bent.

Wil jij met behulp van fysiotherapie pijnvrij worden of van je blessure verlost zijn? Kom dan naar de fysiek health club in Utrecht centrum. Of neem eens een kijkje op Marlousoefentherapie.nl.

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *