Is een whirlpool gezond?

Wil je een whirlpool kopen en vraag je je alleen nog af of het wel goed is voor je gezondheid om regelmatig te bubbelen?

Verlicht de stress

Een whirlpool is absoluut goed voor je gezondheid. Mensen weten dat eigenlijk al eeuwenlang. Vroeger waren het vooral de rijkere mensen die van dit voordeel genoten. Gelukkig is bubbelen tegenwoordig voor heel wat meer huishoudens mogelijk. Door regelmatig in een whirlpool te gaan verlicht je de stress. En wie heeft daar nu vandaag de dag geen last van? Je merkt stress aan je lijf, aan je geest en soms zelfs aan beiden. Laat je je aan het eind van de dag heerlijk in het warme water zakken en voel je de bubbels, dan verdwijnt alle spanning uit je hoofd en uit je lijf.

Laat je beter slapen

Ga je voordat je naar bed gaat een poosje in de whirlpool, reken er dan maar op dat je lekker zult slapen. En ook als je niet op dit tijdstip bubbelt, maar regelmatig op andere momenten, verbetert je slaap. Uit diverse onderzoeken blijkt dan mensen die regelmatig een whirlpool gebruiken, langer en dieper slapen. Ook dit heeft natuurlijk te maken met een stukje ontspanning en bewijst dat je goed bezig bent in het kader van je gezondheid als je kiest voor een Whirlpool kopen Etten-Leur.

Vermindert spierpijn en verlaagt je bloeddruk

Spierpijn is dan wel niet direct slecht voor je gezondheid, maar lastig is het wel. Heb je regelmatig last van gewrichten en/of spieren, dan kan een bubbelbad je zeker goede diensten bewijzen. Het feit dat bubbelen je bloeddruk verlaagt is dan natuurlijk wel weer heilzaam voor je algemene gezondheid. Doordat de stress in het warme water met bubbels afneemt, gaat je bloeddruk omlaag.

Goed voor je relaties

Neem je een iets grotere whirlpool, dan kun je er samen van genieten. Wellicht bubbel jij graag met je partner onder het genot van een lekker glaasje wijn. Of je klets heerlijk bij met een vriendin terwijl jullie in het ontspannende water zitten. Natuurlijk zijn er ook mensen die het liefst helemaal alleen genieten in hun bubbelbad. Dan is dat bij hen uiteraard het beste voor hun gezondheid.

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *