Muggen verjagen met klamboe en ventilator

Muggen verjagen met klamboe en ventilator

Muggen bestrijden in de zomer is een waar specialisme. Het vervelende van muggen is dat ze nooit op lijken te zijn. Als je er tien doodslaat komen er tien anderen voor terug. Een goede oplossing voor het bestrijden van muggen is de mix van het gebruik van ventilatoren en het slapen onder een geïmpregneerde klamboe. Met deze onverslaanbare mix hou je alle muggen buiten de deur en de muggen die wel binnen konden komen durven niet in de buurt van de klamboe te komen. Je zult nooit meer last hebben van muggen.

Van de ventilatoren is belangrijk dat deze de hele nacht aanstaat. Muggen vinden het niet fijn als het binnen waait, ze gaan dan liever ergens anders naartoe. Je hoeft de ventilatoren niet op de hardste te zetten, want voor minder schrikken muggen vaak ook terug. Zet de ventilator in een stand waar je zelf geen last van de wind hebt en je hebt twee vliegen in één klap.

Een geïmpregneerde klamboe is een klamboe die is ingespoten met een anti-muggenspray. Een klamboe is sowieso al veilig om onder te slapen. Met een klamboe heb je zolang je in bed ligt en de klamboe dicht is geen last van muggen, maar met het anti-muggenspray kunnen de muggen ook niet op de klamboe landen, waardoor ze je ook niet kunnen steken als je je arm tegen de klamboe houdt.

Deze klamboe is zelfs onmisbaar als je naar streken gaat waar malaria muggen zijn. Want tegen malaria heb je geen medicijnen. Malaria kun je alleen behandelen. Je kunt daarom niet zonder geïmpregneerde klamboe als je naar deze streken gaat. Voor thuis is deze klamboe ontzettend handig, want je hebt nu nog nauwelijks last van muggen. En iedereen verdient een goede nachtrust, het is daarom voor iedereen aan te raden om deze unieke mix van klamboe en ventilator te kopen.

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *