Schouder slijmbeursontsteking

Heb je last van een schouder slijmbeursontsteking? Dan ervaar je vervelende pijn in de schouder, die maar niet over lijkt te gaan. Door deze pijn is het moeilijk je schouder te bewegen. Voor sommige mensen met een schouder slijmbeursontsteking is het bewegen van de schouder zelfs onmogelijk. Gelukkig kan Echozorg je helpen als je een slijmbeursontsteking in de schouder hebt. Echozorg onderzoekt niet alleen je klachten, maar kan tevens een behandelplan voor je opstellen.

 

Wat is een schouder slijmbeursontsteking?

Een slijmbeurs wordt ook wel een bursa genoemd. Dit is een kussentje met slijmerig vocht, dat tussen de pezen en botten van een gewricht zit. Ook in de schouder zitten slijmbeurzen. Deze moeten ervoor zorgen dat het schoudergewricht soepel kan bewegen, zonder dat de pezen en botten langs elkaar schuren.

 

Heb je een slijmbeursontsteking, dan is er een ontsteking in de slijmbeurs ontstaan. Dit kan komen door overbelasting, maar ook door plotselinge druk op de slijmbeurs door vallen of stoten. De meeste mensen die een slijmbeursontsteking in de schouder hebben, krijgen deze klacht echter door overbelasting.

 

De symptomen van een schouder slijmbeursontsteking

Heb je een slijmbeursontsteking schouder, dan voelt je schouder pijnlijk aan. Door de pijnklachten is het moeilijk je schouder te bewegen. Beweeg je je schouder toch, dan doet dit erg zeer. Daar komt nog bij dat je schouder wat opgezwollen, rood en warm kan zijn. Deze klachten versterken het onprettige gevoel van de slijmbeursontsteking in de schouder.

 

Slijmbeursontsteking in de schouder? Bel Echozorg

Heb jij last van een slijmbeursontsteking in de schouder? Blijf hier dan niet mee zitten, maar neem contact op met Echozorg. De specialisten van Echozorg kunnen jouw klachten vakkundig onderzoeken en op basis van dit onderzoek, direct een behandelplan voor de slijmbeursontsteking opstellen. Voor je het weet, ben je van je vervelende pijnklachten af en kun je jouw schouder weer als vanouds gebruiken.

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *