Verschil en vergelijking tussen acrylnagels en gelnagels

De nagelverlenging is niet nieuw, deze esthetische optie heeft zeker een groot deel van het publiek in Nederland en de wereld veroverd, maar het feit dat de extensies verschillende soorten materialen en vormen van procedure hebben, maakt dat veel vrouwen nog twijfelen.

Daarom is het belangrijk te definiëren waar het bij de uitbreiding werkelijk om gaat. De verlenging is een manier om de nagels langer en mooier te maken door middel van kunstnagels die op de natuurlijke nagel worden gelijmd. De meest voorkomende soorten extensions zijn tegenwoordig gelnagels en acrylnagels.

Materiaal en vorm van de procedure

Het belangrijkste verschil tussen de twee vormen van nagelverlenging is dat de gel nagels, zoals de naam al aangeeft, worden gemaakt op basis van een specifieke gel, terwijl de acrylnagels worden gemaakt van kunststof.

Beide vormen van nagelverlenging zijn transparant en zeer natuurlijk, en ook de manier waarop ze worden aangebracht is zeer vergelijkbaar.

De twee procedures duren gemiddeld één tot twee uur, afhankelijk van de kwaliteit van de materialen en ook van de vaardigheid van de vakman.

Resultaat

Het resultaat van de gelnagel is gericht op natuurlijkheid, de specifieke gel zorgt voor een volledig glad uiterlijk en een natuurlijke glans. De acrylnagel heeft ook een totale natuurlijkheid, maar met een beetje meer duurzaamheid in vergelijking met de gelnagel.

Duurzaamheid

Gelnagels blijven ongeveer 15 dagen zitten. De acrylnagel gaat 20 tot 30 dagen of zelfs langer mee. De duur hangt ook af van de voorzorgsmaatregelen die elke vrouw neemt, zoals bijvoorbeeld het vermijden van het gebruik van reinigingsmiddelen, voorzichtig zijn bij het hanteren van bepaalde voorwerpen zodat de nagel niet breekt.

Moeilijkheid van toepassing

De gelnagels en acrylnagels moeten door een manicure worden gemaakt, omdat de professional de procedures gemakkelijker kan uitvoeren en een bevredigend resultaat kan bieden.

 

Het is goed te bedenken dat de acrylnagel een mal nodig heeft om het proces te vergemakkelijken. En voor gelnagels zijn niet alleen specifieke producten nodig, maar ook een UV-lichtcabine.

Welk type nagel is het beste voor elke gelegenheid?

De gelnagel wordt aanbevolen voor vrouwen die geen zware handenarbeid verrichten of dagelijks in contact komen met chemische producten, omdat de gel minder duurzaam is.

Anderzijds heeft de nagel het voordeel dat hij er heel natuurlijk uitziet en dat het glazuur kan worden verwijderd met een eenvoudige remover die te koop is in apotheken, parfumerieën, markten, enz.

De acryl nagel wordt aanbevolen voor diegenen die op zoek zijn naar veel duurzaamheid. Maar het heeft het nadeel dat het glazuur moet worden verwijderd met specifieke producten die vaak alleen in gespecialiseerde winkels te vinden zijn.

TinkerbellsboX: uw groothandel in gelnagels

Als je jouw klanten kwaliteit service wilt bieden, vind je op de website van TinkerbellsboX: uw groothandel in gelnagels alles wat je nodig hebt om mooie nagels te creëren en je te onderscheiden op de beautymarkt.

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *