Waar kan je de Faya collectie kopen?

Fajah Lourens heeft recent een geheel nieuwe badmodelijn gepresenteerd in samenwerking met Sapph; Faya. Deze badmodelijn kenmerkt zich door sexy badkleding in combinatie met een sportieve touch. Die touch is uiteraard een verwijzing naar haar ‘killerbody’.

 

De collectie is in Nederland met open armen ontvangen. Veel vrouwen willen zich met Fajah identificeren. Dat is met name te danken aan het prachtige lichaam van Fajah. Ze is perfect afgetraind en heeft prachtige rondingen. Dat is voor de meeste vrouwe neen droom. Die droom komt nu echter binnen handbereik. Fajah heeft namelijk badmode ontworpen die perfect zit én betaalbaar is. Hoe fijn is dat?

 

Maar, de grote vraag is dan; waar kan je de collectie van Fajah Lourens kopen?

 

Online

Allereerst kan je ervoor kiezen om de badmode online te bestellen, bijvoorbeeld op de officiële website van Sapph. Dat heeft echter één nadeel; je kan niet de bikini’s van tevoren passen. Gelukkig heeft Sapph op de website een uitgebreide maattabel geplaatst.

Het kan lonend zijn om de website  van Sapph regelmatig in de gaten te houden. Men wil namelijk nog wel eens artikelen in de uitverkoop doen, waardoor je voor een nóg lagere prijs kan genieten van de sexy badmode.

 

Fysieke winkel

Je kan er gelukkig ook voor kiezen om de sexy badkleding van Fajah Lourens te kopen in één van de vele winkels van Sapph. Deze winkels bevinden zich in alle provincies van Nederland. Het fijnste hieraan is dat je de bikini’s en badpakken even kan passen. Je weet daardoor zeker dat je de juiste maat koopt. Bovendien kan je je dan direct sexy voelen. De badmode van de Faya collectie is namelijk ongelooflijk sexy!

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *