Wat leer je bij een opleiding energetische therapie?

Bij een opleiding energetische therapie leer je om bij je cliënten het energie niveau weer op balans te brengen. In de huidige tijd hebben mensen ook steeds vaker het besef van de voelbare energievelden en de spiritualiteit die hier omheen hangt.

Als je een opleiding energetische therapie gaat volgen zal in je in theorie je eigenlijk praktijk kunnen starten of een bestaande praktijk uit kunnen bereiden. Het mooie van een energetisch therapeut is dat deze mensen op veel verschillende manier kan helpen, gespecificeerd op het lichaam en geest zodat er altijd wel een oplossing is.

Het belangrijkste is om de cliënten weer energetisch in balans te brengen. Uiteindelijk zal je de cliënt diverse behandelwijze kunnen aanbieden welke jij perfect beheerst. De cliënten zullen zich op hun gemak voelen door de professionele en fijne uitstrang die jij hebt. De behandeling die jij geeft zullen bij de cliënten zorgen voor rust en ontspanning.

Bij deze opleiding leer je alles over je innerlijke zelf, Qi, Chakra’s en de Aura. Ook komen er klankschalen aan bod en de diepere betekenis van nummers. Ook zal je aan het eind van deze opleiding energetische massages beheersen.

Na afronding van deze opleiding ben je in staat om een eigen praktijk te beginnen.

energetische-energie-opleiding

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *