Zijn haar extensies geschikt voor oudere dames?

Wat oudere vrouwen krijgen doorgaans dunner en vooral zichtbaar minder hoofdhaar met het verstrijken van de jaren. Bij bejaarde vrouwen is de scalp vrijwel altijd goed zichtbaar en tekent het haar zich vaak af als een “suikerspin” (indien getoupeerd en bewerkt met haarlak). In dergelijke gevallen zijn haar-extensies (voor een voorbeeld: klik hier) ongeschikt. Deze moeten immers gecamoufleerd worden door het eigen haar, wat op een natuurlijke wijze vermengd raakt met de extensies. Bij oudere vrouwen is dit een praktisch onmogelijke opgave.

Wat nu?

Herkent u zichzelf in bovenstaande omschrijving, dan kunt u beter een persoonlijke afspraak maken met een haarspecialist. Deze kan beoordelen of er haar-extensies op maat voor u te ontwikkelen zijn. Haar-extensies op maat zijn vaak van “echt” haar vervaardigd en daardoor kostbaar in aanschaf. Daarentegen hebt u eindeloos plezier van deze extensies, vooral indien u deze zeer dicht bij uw natuurlijke haarkleur bestelt. Dergelijke op maat extensies kunnen in kleine “plukjes” geleverd worden, waardoor u meerdere extensies op uw hoofdhuid kunt laten bevestigen, voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Uitgroei, wat nu?

De geplaatste extensies bewegen met uw haargroei mee. Groeit uw haar een centimeter per maand, dan is deze uitgroei ook zichtbaar bij de extensies. Geen nood; u kunt deze telkens laten losmaken en opnieuw plaatsen. Wij raden u aan de extensies niet te laten knippen, maar op maat te houden. Eenmaal geknipt is er geen weg meer terug, wat zonde is van uw investering.

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *