Zorg goed voor je tanden, hier 3 tips

De eerste tip is om in een vaste volgorde je tanden te poetsen. Tijdens het poetsen wil je je tanden natuurlijk zo goed mogelijk reinigen. Om te voorkomen dat je bepaalde plekken vergeet is het verstandig om een vaste volgorde aan te houden. Begin bij de bovenste helft van je gebit, poets eerste de zijkant van je tanden en daarna de binnenkant en de bovenkant. Daarna poets je de onderste helft van je gebit in dezelfde volgorde: buitenkant, binnenkant en bovenkant.

Stoppen met roken

Het is algemeen bekend dat roken erg schadelijk is voor je gebit. Je tanden verkleuren, je kunt problemen met je tandvlees krijgen en implantaten hechten minder goed. Het beste is dan ook om volledig te stoppen met roken. Als dit een te grote stap is kun je ervoor kiezen om over te stappen op e-sigaretten. Smok nod merk heeft veel verschillende e-sigaretten en biedt een goed alternatief voor reguliere sigaretten. E-liquid-Zwoofs is ook een goed alternatief. E-liquid-Zwoofs is ook financieel voordelig aangezien je je e-sigaret bij kunt vullen. Smok nod merk heeft een zeer divers aanbod van e-sigaretten. Een ander voordeel aan Smok nod merk is dat je kunt kiezen uit verschillende smaken en verschillende nicotine gehaltes. Ook bij E-liquid-Zwoofs is dit mogelijk.

Koop regelmatig een nieuwe tandenborstel

Je kunt een tandenborstel uiteraard niet eeuwig blijven gebruiken. Maar hoe vaak moet je nou eigenlijk een nieuwe kopen? Een nieuwe tandenborstel kopen is niet iets wat je wekelijks doet en het wordt daarom ook snel vergeten. Na 3 maanden is je tandenborstel meestal wel toe aan vervanging. Je kan het ook zien aan de borstel zelf: als de haartjes los van elkaar gaan staan is je tandenborstel aan vervanging toe. Als je van jezelf weet dat je gaat vergeten om op tijd een nieuwe tandenborstel te kopen kun je ervoor kiezen om een reminder in je agenda of telefoon te zetten.

Author: Bobby

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *